Évek óta gyűjtöm és fűzöm a gyöngyöt. Tudom van nálam sokkal ügyesebb, sok gyönyörűséget látok az oldalakon, de szívből és szeretettel készítem műveimet. Szeretem a kreatív kézműves elfoglaltságokat, gyöngyfűzés, decoupage, varrás és foltvarrás a kedvencem. Létrehoztam a blogot, hogy közszemlére tegyem műveimet. Azután úgy alakult, hogy egy kicsit az életem és egyéb más dolgaim is ide kerültek.
Kedves látogató megtisztelsz hogy rám kukkantasz.
De mindenek előtt: gyöngy, gyöngy, gyöngy....

2010. augusztus 20., péntek

Bosszantó...

Kézműves kirakodó vásáron voltunk nézelődni a családommal, az egyik helyen gyöngy ékszereket árult egy hölgy. Tényleg szépen elkészített darabok voltak, csak a körítésnem tetszett. A hölgy saját mintáinak és kitalációjának árulta az ékszereket, pedig a minták egytől-egyig Biloba mintái voltak. A legtöbb Violette, Topkapi és Yseult medál volt.
Miért kell ezt tenni, miért nem lehet kiírni kinek a mintája alapján. Aki nem ért hozzá annak mindegy, de gyöngy ismerőknek, így tisztességesebbnek érzem.
A másik bajom, miért kell lenézni a másikat, itt a neten mindenki aranyos a másikkal szívesen segítenek egymásnak ismeretlenül is. Gyöngyös boltokban járva más a helyzet,némelyik boltban nagyon fellengzős a modor. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése